Pawan Singh – जिन्दगी 2 मुलाकात (Video) | Zindagi 2 Mulaqaat Lyrics

Pawan Singh – जिन्दगी 2 मुलाकात (Video) | Zindagi 2 Mulaqaat Lyrics

Zindagi 2 Mulaqaat Lyrics मुलाक़ात पवन सिंह द्वारा गाया गया नया हिंदी गीत है। इस गाने को पिंकू बाबा ने लिखा है जबकि संगीत विनय विनायक ने दिया है। यह VYRL भोजपुरी यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।

Zindagi 2 Mulaqaat (Hindi)

की एक दिन जिंदगी से हो गईल
मुलाकात फुरसत में
की एक दिन जिंदगी से हो गईल
मुलाकात फुरसत में
तs पूछ लिहनी असलियत के
सवालात फुरसत में
की एक दिन जिंदगी से हो गईल
मुलाकात फुरसत में

तs पूछ लिहनी ई सोहरत का होई
ई नाम का होई
की दुनिया से मिलल दौलत
ई सब पहचान का होई
की दुनिया से मिलल दौलत
ई सब पहचान का होई
बरस गईल हमार अंखिया
गजब बरसात फुरसत में
की एक दिन जिंदगी से हो गईल
मुलाकात फुरसत में

भरल बा भीड़ से दुनिया मगर
आपन ना केहू बा
मुखौटा झूठ के ओढ़ले
केहू से कम ना केहू बा
मुखौटा झूठ के ओढ़ले
केहू से कम ना केहू बा
चिन्हाईल बा पवन पिंकू
सभे हित नात फुरसत में
की एक दिन जिंदगी से हो गईल
मुलाकात फुरसत में

तो कुछ इस तरह से
मेरी जिंदगी से
मेरी मुलाकात हुई

Zindagi 2 Mulaqaat (English)

Ki Ek Din Zindagi Se Ho Gail
Mulaqaat Fursat Me
Ki Ek Din Zindagi Se Ho Gail
Mulaqaat Fursat Me
Ta Puchh Lihani Asaliyat Ke
Sawalat Fursat Me
Ki Ek Din Jindagi Se Ho Gail
Mulaqaat Fursat Mein

Ta Puchh Lihani E Soharat Ka Hoi
E Naam Ka Hoi
Ki Duniya Se Milal Daulat
E Sab Pahchan Ka Hoi
Ki Duniya Se Milal Daulat
E Sab Pahchan Ka Hoi
Baras Gail Hamar Ankhiya
Gajab Barsat Fursat Me
Ki Ek Din Zindagi Se Ho Gail
Mulaqaat Fursat Me

इन्हें भी पढ़ें...  LEHENGA LEHAK JAAYI LYRICS - Pawan Singh | Shayari Web

Bharal Ba Bhid Se Duniya Magar
Aapan Na Kehu Ba
Mukhauta Jhuth Ke Odhale
Kehu Se Kam Na Kehu Ba
Mukhauta Jhuth Ke Odhale
Kehu Se Kam Na Kehu Ba
Chinhail Ba Pawan Pinku
Sabhe Hit Naat Fursat Me
Ki Ek Din Zindagi Se Ho Gail
Mulaqaat Fursat Me

To Kuchh Is Tarah Se
Meri Zindagi Se
Meri Mulakat Huyi

Pawan Singh – जिन्दगी 2 मुलाकात (Video)

Pawan Singh – जिन्दगी 2 मुलाकात (Video) | Zindagi 2 Mulaqaat Lyrics-एक सुपरस्टार की कहानी, पावर स्टार पवन सिंह की जुबानी। देखिये ज़िन्दगी का पार्ट २ – ‘ज़िन्दगी २ मुलाक़ात’ और कमैंट्स में बताये आपको कैसा लगा।

Share via
Copy link