52 Gaj Ka Daman गज का दामन Lyrics Hindi | Renuka Panwar | Shayari Web

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

52 Gaj Ka Daman गज का दामन Lyrics

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1608183704539{border-right-width: 3px !important;border-right-color: #dd0000 !important;border-right-style: solid !important;}”][vc_column_text]

आपन रूप रंग सजौ
मेहँदी हाथ मे लगावौ
पायल कंगन भई मंगवाऊ
फेर नीर भरन में जाउ

पायल कंघन भई मँगावौ
फेर नीर भरन में जाउ
घूँघट कन्ना सा
कधु न कासर घरलुंगी
52 गज का दामन पीहर मतक चलुंगी
52 गज का दामन पीहर मतक चलुंगी

गाम में होवेगा आज खुदाका
जुत्ती मदनक अली पीहरू
चिदेगी बहुवा में तक्षक
जब मैं है क्या तारिया लेहरु
सों की गुथि गेल मैं हर दलुंगा
५२ गज का दामन पीहर मतक चलुंगी
५२ गज का दामन पीहर मतक चलुंगी

झुमके कन्ना के ना लायने
मोथा पीहरना सी कोका
टिक्का लाल रंग का लयाना
देना तगड़ी ते मोका
मेरी चट्टी नू बोले धूंज जेल हालुंगी
52 गज का दामन पीहर मतक चलुंगी
52 गज का दामन पीहर मतक चलुंगी

मेरा बलम कमावे चोखे
लेन चुंदर मैं सीतारे
मुकेश जाजी कलाम तेरी ये लिके गीत प्यारे
होत पे लाली अँखिया काजल घालुंगी
52 गज का दामन पीहर मतक चलुंगी
52 गज का दमण पीहर मतक चलुंगी ।।

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Aapna Roop Rang Sajau
Mehandi Hatha Mein Lagwau
Payal Kangan Bhi Mangawau
Phir Neer Bharan Mein Jau

Payal Kangan Bhi Mangawau
Phir Neer Bharan Mein Jau
Ghoonghat Kanna Sa
Kadhu Na Kasar Ghalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi

Gham Mein Howega Aaj Khudka
Jutti Madkan Ali Pehru
Chidegi Bahuwa Mein Takrar
Jab Mein Hawa Ki Tariya Lehru
Sone Ki Guthi Gale Mein Haar Dalunga
52 Gajh Ka Daman Peher Matak Chalungi
52 Gajh Ka Daman Peher Matak Chalungi

इन्हें भी पढ़ें...  लैला मैं लैला ऐसी हूँ लैलाहर-Laila Main Laila

Jhumke Kanna Ke Naye Lyane
Motta Peharna Se Koka
Tikka Laal Rang Ka Lyana
Dena Tagdi Te Mokka
Meri Chotti Nu Bole Dhunge Gel Halungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi

Mera Balam Kamawe Chokkhe
Lane Chundar Mein Sittare
Mukesh jaji Kalam Teri Ya Likhe Geet Pyare
Hotha Pe Lali Ankhya Kajal Ghalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi..

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

52 गज का दामन है नवीनतम पंजाबी गीत रेणुका पंवार द्वारा गाया गया। इस वीडियो में स्टार कास्ट अमन जाजी और प्रांजल दहिया हैं। इस गीत के बोल लेखक MUKESH JAJI और संगीत संगीत MJ है। यह गाना देसी रिकॉर्ड्स यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।

STARRING – AMAN JAJI, PRANJAL DAHIYA SINGER – RENUKA PANWAR LYRICS – Respected MUKESH JAJI Music Composer – AMAN JAJI MUSIC – MUSIC MJ DOP / DIRECTOR – SAHIL SANDHU ASST BY – RAJ DHYANI ART DIR – LOVEY KHAN MAKEUP – KOMAL JIMI – BABU BAHIYA DANCE GROUP – GULSHAN BABA LIGHT – BITTO PROJECT MANAGER – ROHIT RAWAT PROJECT BY – URBANDHUN LINE PRODUCER – SAHIL SANDHU Publicity Design – MP SEGA

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Share via
Copy link